День відкритих дверей в МАКу

Якщо театр починається з гардеробу, то ВНЗ - з Дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: вступати чи ні в обраний вищий навчальний заклад.

День відкритих дверей у Мирогощанському аграрному коледжі — це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю України. У цей день, ми запрошуємо майбутніх абітурієнтів зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої коледжівської родини!

26 березня 2016 року в коледжі відбувся День відкритих дверей. Понад 60 учнів з 30 шкіл району та області  та їх батьки ознайомилися із матеріально-технічною базою коледжу, оглянули кабінети та лабораторії і поспілкувалися з викладачами профільних дисциплін. Завідувачі відділень провели для гостей грунтовні екскурсії під час яких детально розповіли про навчально-виховний процес та перспективи працевлаштування випускників.

День відкритих дверей розпочався в актовій залі коледжу з святкового концерту, підготовленого студентами, який тепло сприйняли глядачі. Після концерту перед присутніми з вступним словом виступив директор коледжу Терновик В.Я.. Заступник директора Науменко І.П. детально розповів про хід навчально-виховного процесу, спеціальності по яких здійснюється підготовка студентів та правила прийому.

З найприємнішими враженнями гості залишили стіни Мирогощанського аграрного коледжу.