XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016»

8-11 червня 2016 відбудеться XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016»яка по праву заслуговує всесвітнього визнання вже багато років.

«АГРО» - найбільша агропромислова виставка Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України.

«АГРО» - це:

  • понад 1100 учасників з 16 країн в 2015 році;
  • найбільше серед аналогічних заходів число відвідувачів, серед яких перші особи держави, керівництво АПК всіх регіонів України, топ-менеджери та фахівці підприємств АПК;
  • найефективніший засіб виходу на український аграрний ринок.

В рамках «АГРО-2016» відбудуться спеціалізовані виставки:

«ЕкспоАгроТех» 
Агротехніка і запасні частини для землеробства, рослинництва, меліорації, тваринництва, птахівництва, кормовиробництва, харчової та переробної промисловості, утилізації, присадибного господарства. Вимірювальне обладнання. 

«Біопаливо»
Обладнання та технології для газового, рідкого та твердого біопалива. Котли та когенераційні установки. Сировина для виготовлення біопалива.

«ANІMAL`EX»
Будівництво, реконструкція споруд для худоби і птиці. Ветеринарія. Генетика. Екологічно чисті продукти і технології. Кормова промисловість. Лабораторне та вимірювальне обладнання. Обладнання для утримання худоби та птиці. Птахівництво. Тваринництво. Утилізація.

«Рослинництво і агрохімія»
Агротехніка для рослинництва. Агрохімія. Екологічно чисті продукти і технології. Присадибне господарство, садівництво, городництво. Рослинництво. Теплиці.

«AGRO BUILD-EXPO» Будівництво в АПК

«FISHEXPO»
Обладнання для промислового рибництва. Обладнання для утримання водойм. Корми. Обладнання для переробки та зберігання. Рибопосадковий матеріал. Рибгоспи.

Джерело: https://agroexpo.in.ua