День народження держави

Дорогі друзі! Від усього серця вітаю вас із Днем незалежності – світлим святом Української Державності.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень. Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця - як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою Державу. Ця боротьба триває і донині. Нехай ця боротьба стане міцною цеглинкою в будівництві міцної країни, якою будуть пишатися наші діти!

Тож нехай над нашою державою завжди буде мирне небо, а в серці кожного побільшає добра. Погожої днини, втішного слова і гарних новин вам на щодень. 

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО! ЗІ СВЯТОМ, ДОРОГІ УКРАЇНЦІ!

Слава Україні!