Методичне об'єднання викладачів обліково-економічних дисциплін

2 листопада 2017 року в Мирогощанському аграрному коледжі відбулося обласне методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін ВНЗ I-II рівня акредитації на тему "Викладання обліково-економічних дисциплін у контексті застосування компетентнісного підходу до підготовки фахівців".

Відкрив засідання директор коледжу Терновик В.Я., який привітав учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу та побажав плідної праці. 

Презентацію досягнень нашого навчального закладу продемонстрував учасникам заступник директора з навчальної роботи Науменко І.П. 

Гості також ознайомились з історією коледжу та його матеріально-технічною базою. Після чого було розглянуто низку питань, внесених в порядок денний засідання. 

У засіданні методичного об’єднання економічних дисциплін прийняли участь представники навчальних закладів м. Рівне І – ІІ рівнів акредитації. Педагоги зібрались, щоб обмінятись досвідом та обговорити актуальні проблеми, які турбують сьогодні освітян.

Всі учасники зібрання високо оцінили рівень проведення заходу та щиро подякували адміністрації й викладацькому складу МАКу за плідну співпрацю.

Бажаємо учасникам подальших успіхів  та наснаги на освітянській ниві.