Запрошення на День відкритих дверей!

Приходьте до нас в Мирогощанський аграрний коледж на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ в останню суботу місяца – 26 березня 2016року о 10.30 год – ми допоможемо Вам з правильним вибором!

Запрошуються випускники 9-х, 11-х класів, ПТНЗ, батьки випускників та всі бажаючі.

Наші двері відкриті за адресою: 

вул. Студентська 1, с.Мирогоща, Дубенський р-н, Рівненська обл, 35624 

Тел. (03656)77490

Зрозумій уже зараз, ким ти хочеш стати, і твоє завтра буде щасливим!

 

Метою заходу є профорієнтаційна робота, під час якої Ви зможете отримати вичерпну інформацію про коледж і спеціальності, правила прийому на навчання на 2016-2017 н.р., а також навчання та дозвілля наших студентів. На Дні відкритих дверей старшокласники та їх батьки мають можливість зануритися в атмосферу навчального закладу. Інтер’єр адміністративних приміщень відіграє не останню роль у створенні образу ВНЗ, відображає стан роз витку окремих напрямів його діяльності, дозволяє познайомити відвідувачів із ключовими принципами, звичаями, традиціями.

Ми живемо і працюємо для того, щоб наші студенти здобули не просто знання і навики, а професію, яка б відкрила їм дорогу в майбутнє!

 ЧЕКАЄМО НА ВАС, НАШІ МАЙБУТНІ СТУДЕНТИ!

  До уваги всіх, хто з якихось причин не може відвідати коледж 26 березня, але хотів би тут навчатися — детальна інформація про наш навчальний заклад на сайті: macollege.rv.ua